Youtube downloader guide

We hebben in onze artikelen het vaak besproken over het je de Youtube downloader software kunt gebruiken. Echter zijn dit vaak korte artikelen zonder afbeeldingen. In deze guide ga ik uitleggen hoe je muziek kunt downloaden vanuit Youtube en ook op je telefoon of elk ander apparaat kunt overzetten. Bij deze guide staan er ook afbeeldingen van onze Youtube downloader. De Youtube muziek downloader guide is geschikt voor Apple en Windows producten. Mochten er nog vragen of foutmeldingen zijn dan kun je bij de software op de 'Report Bug' knop drukken.


Wat is de Youtube-muziek-downloader ?
De Youtube-muziek-downloaden of ook wel een converter genoemd is een desktop applicatie. De applicatie download video's van Youtube d.m.v de URL. Je kan ook nog de locatie kiezen waar je je muziek wilt hebben. Wij raden altijd MP4 aan omdat de download snelheid aanzienlijk sneller is dan MP3. De download snelheid van MP4 ligt gemiddeld op 3sec afhankelijk van hoe lang het liedje duurt.

Deze guide is op te delen in 2 delen. De Windows en de MACOS guide. Voor beiden heb je Youtube-muziek-downloaden software nodig. De software kun je downloaden op Youtube-muziek-downloaden. Wanneer je op de website komt wordt er automatisch gekeken of je Windows of MACOS hebt. Daarna wordt er gevraagd of je de software wilt downloaden. Je hoeft verder helemaal niks te doen !

Windows
We leggen alles stap voor stap uit inclusief afbeeldingen om de instructie's zo duidelijk mogelijk te maken.

stap 1:
Ga naar Youtube-muziek-downloaden.

stap 2:
Wanneer je naar op de site komt komt er een pop-up waarin staat dat je download klaar staat. Ons systeem herkent of er Windows of MACOS wordt gebruikt. Druk op download.
guide_download_exe

Je Youtube-muziek-downloader is nu gedownload. Ga naar je download folder en zoek de Youtube-muziek-downloaden-setup in je download folder. Installeer de Youtube-muziek-downloaden-setup.

stap 3:
Goed nu hebben we de Youtube-muziek-converter geinstalleerd. Als het goed is heb je een snelkoppeling op je Desktop staan. Als de Youtube-muziek-converter nog niet is opgestart start hem dan nu op.
software


stap 4:
We hebben ervoor gezorg dat alles voor zich zelf spreekt. In de URL balk kopier je de URL van je Youtube video die je wenst te downloaden. Vervolgens kies je je formaat. Wij raden MP4 aan omdat de download snelheid aanzienlijk sneller is dan MP3. Daarna kies je waar je je muziek wilt opslaan.
En klik op download.
download
Goed nu hebben we dus de Youtube-muziek-downloader gedownload en we weten hoe we muziek moeten downloaden. Mocht je de muziek alleen op je pc willen hebben dan hoef je niet te kijken naar stap 5 maar vaak is het ook fijn om de muziek op je telefoon te hebben. Dit gaan we doen in de stap 5.

stap 5:
We gaan er van uit dat je een android besturings systeem hebt. Verbindt je telefoon met je pc door middel van een usb kabel. Als er op je telefoon(huawei) een pop up waaruit je kan kiezen tussen 'opladen','foto's overdragen' en 'bestanden overdragen'. Dan kies je voor 'bestanden overdragen'. Bij Samsung komt er een pop-up waarbij er toestemming wordt gevraagd. Druk hierbij op ja. Voor dit voorbeeld is een Huawei P10 Lite gebruikt
windows_search
We hebben nu onze telefoon verbonden met de pc. Ga nu naar het vergroot glas links onderin en zoek op 'deze pc'. Je kan ook naar de verkenner gaan en dan staat links onderin 'deze pc'
phone connected
Zoals hierboven te zien kunnen we nu onze telefoon zien. Dubbel klik en dan zie je 1 of 2 optie's afhankelijk of er een sd kaart in je telefoon zit. Klik op interne opslag en zoek muziek(music) op. Nu is het een kwestie van je muziek kopieeren en plakken naar de muziek folder van je telefoon.

Zo makkelijk is het

MacOS coming soon